+381-32-640-205
nazad na sve novosti

Domtera je dobitnik prestižnog priznanja BEST BUY AWARD!!

Domtera je dobitnik prestižnog priznanja BEST  BUY AWARD!!

U istraživanju sprovedenom u aprilu 2021. godine Domtera je osvojila prvo mesto kao firma koja proizvodi montažne kuće sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Švajcarska kompanija ICERTIAS (International Certification Association GmbH) je sprovela Best Buy Construction istraživanje na teritoriji Republike Srbije. U istraživanju je učestvovalo 1200 ispitanika, osoba isključivo iz građevinske struke (privatni građevinski investitori, arhitekte, građevinski inženjeri, građevinski tehničari, rukovaoci građevinskim mašinama i ostali).

Sva pitanja su bila otvorenog tipa, a korištena metodologija je CAWI-DEEPMA. Domtera osvojila je najviše glasova potrošača za najbolji odnos cene i kvaliteta ponude, u sledećoj kategoriji:


„Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji na srpskom tržištu nudi apsolutno NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA:“

Odgovor je bio: "DOMTERA MONTAŽNE KUĆE".

Činjenica da se kao kriterijumi za ovo priznanje koriste isključivo iskustvo, zadovoljstvo i percepcija na osnovu ličnog iskustva, govori o kvalitetu proizvoda i usluge koje Domtera pruža.


Digitalni sertifikat možete pronaći na adresi:

https://www.bestbuyaward.org/SERBIA-507PD94


Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Design & Development by