+381-32-640-205

O nama

Zaokružen proces proizvodnje - garancija kvaliteta

DOMTERA montažne kuće su na tržištu prisutne od 1993. godine, i to kroz različite proizvodne programe i na različite načine. Okruženi prirodom i resursima koje ona nudi, uvideli smo mogućnost implementacije prirodnog okruženja u montažne kuće višestruke namene, a sve sa ciljem zadovoljavanja potreba kupaca. Vremenom, proizveli smo i montirali više stotina objekata, u čijoj udobnosti uživa isto toliko zadovoljnih klijenata.

Pitate se šta nas izdvaja od ostalih proizvođača montažnih kuća? Pre svega, zaokružen ciklus proizvodnje. Jedini na tržištu Srbije imamo kompletnu proizvodnju - od drveta iz trupca, preko sušenja rezane građe, pa sve do njihove ugradnje u montažne kuće. S obzirom na to da je celokupni proizvodni proces pod našim nadzorom, možemo da 100% garantujemo za kvalitet naših montažnih kuća.

Od samog početka nastojali smo da kontinuirano unapređujemo, kako sam proizvodni proces i tehnologiju izrade, tako i ideje kao pokretače razvojnog procesa. Danas smo u mogućnosti da izađemo u susret svih zahtevima tržišta i potrebama kupaca. Početna tačka od koje krećemo i kojoj se prilagođavamo je upravo kupac sa svojim potrebama i željama.

Design & Development by